Especialitats

Miravé CO és un centre multidisciplinari que coordina diferents tractaments per cuidar la teva salut bucodental.

ORTODÒNCIA

L’ortodòncia pot prevenir o corregir les maloclusions dentals. També pot millorar l’estètica dental. Amb un estudi detallat podem obtenir el millor resultat estètic o funcional que necessites.

ODONTOPEDIATRIA

L’odontologia en nens sempre s’enfoca des d’un punt de vista diferent a la dels adults, ja que les seves dents, demandes o capacitat d’enteniment també ho són.

ODONTOLOGIA HOLISTICA

És l’especialitat en la qual es té en compte  l’ésser humà íntegrament a través de les dents.

CIRUGIA ORAL Y MAXIL·LOFACIAL

En aquesta àrea es diagnostiquen, prevenen, tracten i rehabiliten diverses malalties i patologies congènites o adquirides en maxil·lars, cap, coll, cara i crani.

IMPLANTOLOGIA

Disposem d’un equip format per cirurgians maxil·lofacials i odontòlegs especialistes en pròtesis, per oferir la millor solució a cada persona.

PERIODÒNCIA

Sagnat, recessions, mal alè, mobilitat, dolor generalitzat. Qualsevol d’aquests símptomes ens poden indicar l’ inici de la malaltia Periodontal.

ENDODÒNCIA

És l’especialitat que s’encarrega del tractament del nervi dentari quan hi ha una infecció mitjançant l’eliminació de la polpa, desinfecció i segellat del canal dentari.

ODONTOLOGIA DIGITAL

Noves tecnologies per a estar sempre a l’avantguarda. Ja fa temps que en el ‘Miravé CO apostem per incloure la tecnologia digital de forma parcial en el nostre dia a dia.

ODONTOLOGIA CONSERVADORA

Aquesta àrea cobreix la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties de la cavitat bucal.

ODONTOLOGIA ESPORTIVA

Prevenció de lesions per traumatisme, tractament de fractures i el correcte equilibri de les forces musculars presents a la cara.

ODONTOLOGIA ESTÈTICA

Amb las facetes de composite podem canviar o millorar el color de les teves dents, alinear o corregir la seva posició. Es realitzen en una sola sessió sense cap tipus de molèstia.

RADIOLOGIA

Per a un correcte diagnòstic és imprescindible l’ajuda de radiografies panoràmiques i periapicals per detectar a fons càries, quists o altres patologies.

ATM

Els problemes de l’articulació mandibular, que és la unió entre mandíbula i crani, poden ser deguts a causes intra o extra articulars.

BLANQUEJAMENT DENTAL

Les tècniques que apliquem als nostres centres, després de molts anys d’experiència, són aquelles que hem vist que són efectives i no agressives per a la dent ni la geniva.

PRÒTESIS

La pròtesi dental és l’àmbit en el qual es rehabilita o manté la funció oral, comoditat, estètica i salut dental a través de la recuperació de les dents perdudes o severament malmeses.

HIGIENE DENTAL

És convenient realitzar almenys, una higiene dental anual per a poder eliminar la tosca i les taques superficials

TRACTAMENT DE L’ANSIETAT DENTAL

En aquest servei especialitzat l’objectiu és ajudar els pacients a controlar la seva ansietat dental a fi que puguin seguir el tractament que requereixen sense haver de recórrer a sedació o anestèsia general.

TRAUMATOLOGIA DENTAL

Estem habituats a tractar, de manera immediata, traumatismes dentals, de manera que es recuperi en el mínim temps possible, l’estètica o la funció.