ODONTOLOGIA ESTÈTICA

L’estètica dental és la branca de l’odontologia que busca harmonitzar els somriures. I és que, a més de gaudir d’una boca sana, el teu somriure pot ser bell, equilibrat i atractiu.

El somriure perfecte no existeix. El que sí que existeix i podem aconseguir, és el teu millor somriure, el que harmonitzi millor amb la resta amb la resta de la teva cara, el que t’encanti mostrar i sigui només teu.

A MiravéCo apostem per la tecnologia, les tècniques i els materials més avantguardistes per a dissenyar el somriure que et mereixes.

Emblanquiment dental

L’emblanquiment dental és una tècnica que ens permet aclarir el to de les teves dents quan per tincions externes, per algun hàbit alimentari o a causa d’haver seguit un tractament mèdic, es veuen fosques o grogues.

Segons la causa, existeix una solució o una altra. Per això és molt important mantenir prèviament una cita amb el nostre especialista higienista que realitza una avaluació i t’informa de les tècniques d’emblanquiment que millor s’adapten al teu cas i t’asseguren l’efectivitat del tractament.

En la nostra consulta utilitzem aquestes dues tècniques:

Emblanquiment en clínica

Aquesta tècnica es realitza a la consulta i està supervisada en tot moment per personal qualificat, que t’informa de tots els passos que està donant. El tractament té una durada aproximada de dues hores. En aquesta tècnica és important administrar un gel protector en les genives abans d’aplicar el producte blanquejador que es deixa actuar durant vint minuts amb reforç de llum (per a una major absorció i millor resultat). Transcorreguts aquests minuts retirem el producte amb l’aspirador.

Aquest procés es repeteix dues vegades més en la clínica i després es valora si és necessari fer un reforç a casa.

Gràcies a una fotografia realitzada abans i una altra després del tractament podràs valorar clarament els resultats obtinguts i la seva eficàcia.

Un factor important a tenir en compte en seguir aquest tractament és que, durant uns dies posteriors a la visita, hauràs de mantenir una dieta blanca pautada pel professional que et porti i evitar el cafè, el tabac o el vi negre.

Reserva una cita

Emblanquiment a casa

Prenem uns models de la seva boca per a confeccionar unes cubetes personalitzades. Te les lliurarem juntament amb el gel blanquejador i t’ensenyem com aplicar-les. Hauràs de portar-les dues hores al dia durant quinze dies seguits. En aquesta mena d’emblanquiment és molt important la teva constància.

Reserva una cita

Traumatisme

Estem habituats a tractar, de manera immediata, traumatismes dentals, per tal de recuperar en el menor temps possible la qualitat estètica i la funció de la peça feta malbé.

Mai marxaràs de la nostra clínica sense una solució estètica, encara que el cas requereixi temps de sanació. Existeixen solucions temporals realment efectives per a aquells casos en els quals es precisa més temps de curació de la ferida o cop.

COVID 19, es seguro ir al dentista

Si tens un accident i se’t fractura una o més peces dentals, vine ràpidament. Després de valorar-ne l’abast i tractar el mal més urgent, valorarem si aquesta fractura és reparable mitjançant una reconstrucció. Si hi ha afectació pulpar, s’haurà de realitzar una endodòncia i una reconstrucció i funda. I si la fractura és més important, poder realitzar l’extracció de l’arrel o tros que hagi quedat i col·locar un implant immediat en el mateix moment serà el nostre objectiu.

En el cas que hi hagi una expulsió completa de la dent, recomanem conservar-la sense rentar en un fluid com la pròpia saliva i acudir al més aviat possible per a intentar la seva reimplantació.

Carilles

Les carilles de composite permeten millores espectaculars en estètica dental amb una mínima intervenció:

En una sola sessió es pot aconseguir retornar la naturalitat de les seves dents,aconseguir un somriure blanc i lluminós,retornar la joventut i aspecte natural del teu somriure sense malmetre les peces dentals intervingudes.

Reserva una cita

Els nostres especialistes en Estètica Dental a Barcelona

Dra. Montse Rovira