Odontopediatria

L’odontopediatria cuida la boca dels més petits, s’anticipa als problemes bucodentals que es puguin originar en l’edat adulta i així assegura anys de somriures saludables.

La nostra especialista en odontologia pediàtrica aconsegueix que els petits s’oblidin que estan en el dentista.

Sap generar una relació de confiança i motivació per a impulsar la salut dental infantil.

Té clara la importància d’adaptar el nivell de la comunicació a cada nen: alguns entenen de seguida i es deixen guiar i altres, en canvi, precisen de més temps o demostracions.

La prevenció i tractament de les càries infantils, la prevenció de maloclusions i la transmissió de pautes d’alimentació saludable i l’ensenyament d’una correcta higiene oral és clau en la salut bucal infantil.

Quan el nen comença a ser autònom, coincidint amb la dentició mixta i permanent, en consulta fem un treball de motivació posant en valor la importància de mantenir una higiene oral correcta i una dieta saludable.
Madre con bebé

Assessoria en lactància

Els professionals de la salut hem de ser partícips en la promoció i protecció de la lactància materna, ja que aquesta no sols és la forma òptima d’alimentar als bebès, sinó que ofereix protecció contra moltes malalties; tant de la mare com del bebè.

L’OMS recomana la lactància materna exclusiva durant els primers 6 mesos, i a partir d’aquesta edat mantenir-la; juntament amb la introducció de l’alimentació complementària, fins als 2 anys d’edat com a mínim.

No obstant això, només 2 de cada 5 bebès en el món continuen rebent lactància materna exclusiva als 6 mesos. Les raons per a això són diverses, entre elles la pèrdua de cultura d’alletament durant les últimes dècades.

Per això en MiravéCo oferim acompanyament i assessorament, tallers informatius i grups de suport amb la lactància materna. Durant l’assessoria de lactància valorem tots els factors que poden estar influint en aquesta; des de la postura i agarri, cavitat oral del bebè, historial mèdic, factors del part; fins a les circumstàncies familiars que poden influir en la lactància.

Els nostres especialistes en Odontopediatria a Barcelona

Dr. Cristina Domínguez

Auxiliar Kevin Reinoso