Skip to main content

Més enllà dels beneficis que ja coneixem d’evitar el tabaquisme: càncer, problemes respiratoris i cardio-vasculars, evitar el tabac també és una manera de cuidar els teus implants i la teva salut bucal en general.
Avui compartim alguns consells per a mantenir els teus implants en excel·lent estat, i sí, deixar de fumar és un dels millors regals que pots fer-los.

1. Boca Sana, implants forts

Abans de recórrer a la solució dels implants, és essencial assegurar que la teva boca estigui lliure d’infeccions. La periodontitis pot arruïnar el tractament dels implants, així que prèviament s’ha de tractar qualsevol problema de genives.

2. Els antecedents Importen

Si tens historial de periodontitis, és molt important tenir-ho en compte i parlar-ho amb el teu odontòleg. Les persones que han tingut problemes de genives abans d’iniciar un tractament amb implants necessiten una cura especial. Sense tractament, les complicacions (com a mucositis i periimplantitis) són més probables.

3. Digues adeu al fum!

El tabac no és amic de res ni de ningú. Tampoc dels implants. Els fumadors tenen més probabilitats de patir complicacions i perdre implants. Així que, si encara no ho has deixat, aquest pot ser un motiu de pes per a dir adeu al tabac i col·laborar per a l’èxit del teu tractament.

4. Higiene oral, la teva millor amiga

Una mala higiene oral pot arruïnar la correcta evolució dels teus implants. És molt important seguir les instruccions d’higiene oral específiques per a mantenir a ratlla la placa dental. Raspalla’t i utilitza tècniques d’higiene interdental per a un òptim manteniment dels teus implants.

5. Prevenir és la clau

Un programa preventiu és com una assegurança perquè evitar complicacions i sorpreses desagradables. Programa visites regulars al teu dentista, cada quatre o sis mesos, per a assegurar-te que tot estigui en ordre ens permetrà actuar abans que aparegui el problema. Ho tenim clar, la prevenció de la periimplantitis és el secret de l’èxit.

6. Alerta vermella

Si notes inflamació al voltant dels teus implants, no la ignoris, no és una cosa normal, podria ser un senyal de mucositis. En tal cas, davant inflamació o sagnada, crida al teu dentista o periodoncista per a una avaluació ràpida i evitar problemes majors.

Que la implantologia sigui un tractament molt eficaç i amb grans índexs de satisfacció no implica que, una vegada realitzat el tractament, ens puguem oblidar d’ell.
És molt important que li dels teus implants l’atenció que mereixen, segueix els consells específics del teu periodoncista i, si encara fumes, aprofita per a deixar-ho i assegurar-los una vida llarga i feliç! El teu somriure i els teus implants t’ho agrairan.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
¿En que podemos ayudarte?
Te responderemos lo antes posible.