Skip to main content

Perseguir un somriure sa, blanca i brillant és un desig molt comú i que, a més, aconseguir-lo reforça l’autoconfiança.
És lògic que, després de blanquejar les teves dents en el dentista, vulguis estendre els resultats el major temps possible.

Aquests són els 5 consells que tenim des de la clínica Miravéco.

1. Evita els aliments i begudes que taquen les dents

Gran part de les taques dentals que es produeixen són causades pels aliments que mengem i les begudes que consumim. Molts d’aquests aliments tenen pigments naturals que enfosqueixen les dents. Entre els grans culpables de les taques dentals es troben el vi negre, el cafè, les infusions i els fruits vermells. Les espècies com la cúrcuma i el curri també poden tacar les dents.

Aliments com els cítrics i els sucs, així com els refrescos, tenen un alt contingut en àcid. Cal tenir en compte que el seu consum continuat pot produir abrasió de l’esmalt dental. Com a resultat, les taques poden penetrar més fàcilment en les teves dents. No obstant això, no has d’abstenir-te de consumir cítrics i sucs. Només assegura’t d’esbandir-te la boca després.

2. No consumeixis productes de tabac

Sabem que els productes del tabac, inclosos els cigarrets, els puros i el tabac de mastegar, provoquen taques grogues i marrons en les dents. Però potser no sabem que els líquids per a vapear que contenen colorants també poden tacar les dents. Per descomptat, és una bona idea evitar els productes del tabac, ja que són perjudicials per a la salut.

3. Esbandeix-te havent dinat i beure

Considera la possibilitat de portar amb tu una ampolla d’aigua per a poder esbandir-te ràpidament per a eliminar els pigments que taquen la teva boca. Per exemple, després de prendre una infusió o un cafè.

4. Practica una bona higiene bucal

A més d’esbandir-te la boca després dels menjars, raspallar-se les dents amb un raspall suau i una pasta dental blanquejadora ajuda a mantenir-los blancs i sans. Utilitzar també el fil dental correctament, corbant-lo contra la superfície de la dent per a eliminar la placa abans del raspallat és l’idoni. A algunes persones els agrada acabar utilitzant una esbandida blanquejadora. Si és el teu cas, opta per un sense alcohol per a no irritar les mucoses.

5. Acudeix a les cites de neteja

Igual que les neteges professionals són essencials abans de l’emblanquiment, també ho són després del tractament per a mantenir els resultats. Abans de blanquejar-se, aconsellem fer un control, una neteja i un poliment. La higiene et deixarà les dents lliures de carrall i el poliment final els aportarà lluentor preparant-los bé per a l’emblanquiment en clínica.

Seguint aquests consells, el teu somriure es mantindrà radiant.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
¿En que podemos ayudarte?
Te responderemos lo antes posible.