Skip to main content

Els canvis en el color de les teves dents poden ser subtils i ocórrer gradualment. A vegades, que esgrogueeixin una mica pot ser inevitable.

Existeixen diferents causes per les que les dents s’enfosqueixen.

L’edat és un dels factors que pot fer enfosquir l’esmalt. Si has pensat a blanquejar les teves dents, potser has pensat alguna vegada a utilitzar algun mètode casolà.

Has d’anar amb compte amb l’emblanquiment a casa perquè aquests mètodes poden danyar les teves dents si s’executen de manera incorrecta o exposant-se als seus ingredients agressius massa temps. Podries desgastar massa el teu esmalt, la qual cosa podria posar-te en risc de sofrir sensibilitat i càries.

A continuació, veurem alguns dels remeis casolans per a blanquejar les dents més conegudes.

Remedios casolans per a blanquejar les dents

1. Bicarbonat de sodi i peròxid d’hidrogen

Este producto actúa sobre las manchas más superficiales de los dientes, pero no es efectivo en las manchas u oscurecimiento de los dientes más severo o causado por el tabaco o café.

Aquest producte actua sobre les taques més superficials de les dents, però no és efectiu en les taques o enfosquiment de les dents més sever o causat pel tabac o cafè.

2. Suc de Llimona

Algunes persones advoquen per raspallar-se o esbandir-se amb suc de llimona per a blanquejar les dents. No obstant això, el suc de llimona, àcid cítric, pot danyar les dents causant abrasió.

Combinar el suc de llimona amb bicarbonat de sodi és una altra mala idea. No sols l’àcid del suc de llimona és un abrasiu sinó que el bicarbonat de sodi erosionarà l’esmalt dental amb la probabilitat de causar un mal irreversible.
Per això és important no raspallar les dents immediatament després d’haver pres suc de llimona, taronja o pinya. Simplement esbandir la boca i llest.

3. Bicarbonat de sodi

El bicarbonat de sodi és un abrasiu i per si sol no blanqueja les dents. Cal anar amb compte. A causa d’aquesta qualitat abrasiva, si uses bicarbonat de sodi amb massa freqüència, tens tots els números d’acabar danyant l’esmalt de les dents. La majoria dels dentifricis comercials eliminen les taques amb la mateixa eficàcia que el bicarbonat de sodi i el fan sense els seus efectes secundaris ni els seus riscos.

Conclusions sobre l’emblanquiment dental a casa

No existeix cap producte miraculós natural que pugui blanquejar-te les dents sense riscos o perill de provocar danys permanents en la teva dentadura. La sensibilitat dental és una de les conseqüències més habituals quan s’utilitzen remeis casolans i sense supervisió professional.

Així i tot, pots canviar els teus hàbits per a aconseguir que el teu somriure es vegi més blanca.

Si la descoloració de les dents és una preocupació, no dubtis a demanar-nos assessorament en MiravéCo a Barcelona. Junts trobarem la millor manera de blanquejar el teu somriure i mantenir-la radiant.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
¿En que podemos ayudarte?
Te responderemos lo antes posible.