Skip to main content

Per a la majoria, un somriure brillant i sa és una poderosa font de confiança. Quan les teves dents estan deslluïdes, és possible que no et sentis bé. Per sort, els tractaments d’emblanquiment dental són solucions ràpides per a posar en forma el teu somriure i la teva confiança.

Encara que els procediments i tractaments d’emblanquiment dental són habituals, cal fer alguns preparatius per a maximitzar els seus resultats. Tant si et blanquejaràs les dents en la consulta com si ho fas a casa, hi ha algunes coses que has de saber i fer per a preparar les teves dents.

Opta per una neteja dental prèvia al tractament

Sigui com sigui el tractament que t’aconsellem, assegura’t de realitzar una neteja dental per a millorar en gran manera els resultats del tractament d’emblanquiment. Quan la placa o el carrall són presents en les teves dents, els productes blanquejadors utilitzats no poden penetrar en l’esmalt correctament i, per tant, no tenir un efecte màxim.

També és convenient mantenir una bona rutina de cura dental en les setmanes prèvies al tractament. Raspalla’t i utilitza el fil dental diàriament per a evitar problemes que puguin retardar o espatllar el teu procediment d’emblanquiment dental.

Desensibilizar les dents sensibles

Un efecte secundari bastant comú dels procediments d’emblanquiment dental és la sensibilitat de les genives i les dents. Si ets propens a sofrir sensibilitat fora dels tractaments dentals, voldràs invertir en una pasta de dents dessensibilitzant abans del teu procediment d’emblanquiment dental.

Pots utilitzar la pasta de dents durant almenys dues setmanes abans del procediment programat. Un dentifrici dessensibilitzant conté clorur d’estronci i nitrat de potassi, ingredients que ajuden a bloquejar la transmissió dels senyals de dolor de la dent al nervi.

Algunes persones senten sensibilitat perquè la calor i els productes químics utilitzats durant els tractaments dentals penetren en l’esmalt dental. Incorporar una pasta dental dessensibilitzant a la teva rutina de cura dental pot ajudar a reduir qualsevol molèstia abans i després del tractament d’emblanquiment.

Si creus que les teves dents són extremadament sensibles i sentiràs molèsties després del tractament, no dubtis a comentar-lo al teu dentista.

Utilitza una guia de colors

Quan es tracta de blanquejar les dents, improvisar no és una bona idea.
Realitza una visita amb el teu higienista prèviament perquè et digui si les teves tincions s’aclariran el que esperes, avaluar si realment són tincions i si l’emblanquiment quedarà del to que esperes.

El teu higienista pot ajudar-te a determinar quant més clar ha de ser per a aconseguir un somriure natural i brillant.
Atès que algunes taques no poden eliminar-se o tractar-se amb un emblanquiment, voldràs comptar amb l’opinió d’un expert abans de seguir endavant.

Programa una revisió dental

Si tens programada una visita rutinària al dentista just abans de la teva sessió d’emblanquiment, aprofita la cita. Fins i tot si no està programat, veure al teu dentista abans de l’emblanquiment és treballar conjuntament per a un tractament reeixit. El teu dentista tindrà en compte la teva salut dental i les seves necessitats particulars abans de recomanar-te un tractament d’emblanquiment o un altre.

El teu higienista podrà determinar si ets un candidat ideal. Ni tan sols el gel blanquejador professional és capaç d’eliminar les taques internes causades per un traumatisme, una càries o una exposició prolongada a antibiòtics. Els tractaments d’emblanquiment només són adequats per a les taques externes causades pel menjar, la beguda i fins i tot el tabac. De tot això t’informarem en profunditat en la teva pròxima visita.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
¿En que podemos ayudarte?
Te responderemos lo antes posible.