Skip to main content

Tenir les dents *cariados i danyats ja no és sinònim de lluir un somriure deteriorat.

Potser penses que tens algunes peces dentals molt danyades i que ja no es pot fer res. Potser els mètodes de restauració que et van realitzar fa anys han començat a fallar. Pot ser que et falti un o més dents a causa d’un accident o a una extracció dental necessària… Sigui com sigui la situació, podem considerar un tractament de restauració amb implants dentals.

Els implants dentals són caragols que substitueixen l’arrel de la dent, normalment de titani. Una vegada que s’integren en l’os, es col·loca la pròtesi dental. Principalment hi ha 3 tipus de pròtesis sobre implants:

Corones dentals:

Una corona dental és una funda que es realitza a mesura de la *pìeza danyada.

En els casos en els quals a una dent natural ja no se li pot col·locar una corona dental a causa del mal estat de la peça, es pot optar per la col·locació d’un implant.

Per a col·locar una corona *implantosoportada, primer cal extreure la dent natural. A continuació, es col·loca l’implant en el lloc que ocupava la dent i, si les condicions estètiques el requereixen, es pot col·locar de manera immediata una corona provisional.

Una vegada que l’implant s’hi hagi *osteointegrado, és a dir, s’hagi integrat amb l’os, es fabricarà i col·locarà una corona dental definitiva.

Puente dental: 

Mentre que una corona dental és una única peça que es col·loca sobre una dent, un pont dental està format per tres o més corones dentals substituint dents que s’han perdut i utilitzant de pilars les dents contigües als quals falten.

Quan els ponts es col·loquen sobre implants dentals, s’utilitza com a pilars dos o més implants, en funció del nombre de dents que calgui substituir.

No s’ha d’utilitzar mai una dent natural i un implant com a pilars per a un pont, ja que tenen diferents dureses i pot perillar l’estabilitat de l’implant.

Dentadura postissa:

Les dentadures completes s’utilitzen per a restaurar tota una arcada dental superior o inferior. S’utilitzen en els casos en què falten totes les dents del maxil·lar. En el cas que faltin diverses dents, la pròtesi es diu dentadura parcial. En tots dos casos són pròtesis amovibles.

Quan les dentadures amovibles no tenen el suficient suport per la falta d’os, es poden col·locar implants per a fixar les dentadures a aquests. Amb 4 implants mitjançant el procediment anomenat “*All *on *four”, es pot elaborar una pròtesi fixa.

Com pots veure, els implants dentals poden oferir una àmplia varietat d’opcions davant una situació de restauració dental. Si aquest és el teu cas, no dubtis a consultar al teu dentista que t’aconsellarà quin de totes elles és la millor opció per a tu.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
¿En que podemos ayudarte?
Te responderemos lo antes posible.