Skip to main content

Si necessites reemplaçar algunes peces dentals segurament t’estàs preguntant quina és la millor opció, si implant dental o una opció amovible.
En aquesta publicació intentarem comparar les dues opcions: implants dentals i pròtesi dental amb la finalitat d’ajudar-te a buidar dubtes.

Quan es tracta de triar la solució adequada per al teu cas concret, el teu dentista considerarà diversos factors per a ajudar-te a decidir i aconsellar-te. Temes tan claus com el preu, les preferències sobre una cosa fixa o amovible, resolució estètica i el millor a nivell funcional. Cadascun d’aquests aspectes té els seus pros i les seves contres, es tracta de trobar el que millor s’adapta al teu cas satisfent de la forma més eficient les teves necessitats individuals.

Cost de fundes, ponts enfront dels implants

Els implants dentals poden semblar més costosos que un altre tipus de rehabilitació protètica. Depèn. Cal tenir en compte el tipus de tractament ideal per a cada individu i valorar tots dos plans de tractament comparant preus i triant el millor per a aquest pacient. No tothom és apte per al mateix tractament, ja sigui per preu, necessitats funcionals, entre altres factors.

Procediment per a pròtesis amovibles enfront d’implants

Els implants es col·loquen per a reemplaçar l’arrel de la dent perduda i sobre ells es fabrica la pròtesi. En una primera fase es col·loca l’implant o “caragol” i entre 2 i 4 mesos aproximadament es realitza la pròtesi que va caragolada a l’implant.
És un procediment segur, ràpid i per a això és necessari disposar d’una qualitat i quantitat suficient d’os capaç d’allotjar els implants. Per a això es realitza un estudi previ amb proves radiogràfiques que permeten un diagnòstic adequat.

Les dentadures postisses són amovibles i es poden col·locar en la teva boca sense importar la quantitat d’os amb el qual puguem comptar. Abans de crear les dentadures postisses, el teu dentista estudiarà la teva mossegada, l’alineació dels teus maxil·lars i les teves genives.

Manteniment de fundes, ponts i pròtesis amovibles enfront d’implants

Totes els tractaments mitjançant pròtesis s’han de cuidar degudament. Els ponts i fonguis han de ser netejats igual que qualsevol dent natural.
Igual que els implants dentals. Els implants no tindran càries però si no raspalles correctament després dels menjars, passant el fil dental i els raspalls interdentals pot produir-se inflamació de genives i amb el temps afectació dels teixits que envolten l’implant, podent arribar a perdre’l. A més cal realitzar revisions anuals i visitar a la periodoncista perquè pugui controlar les teves genives. A més t’explicarà com raspallar correctament.
Les dentadures postisses es recomana retirar-les per a dormir i submergir-les en aigua amb una pastilla efervescent apta per a la seva neteja almenys dues vegades per setmana. Les trobaràs en farmàcies i parafarmàcies. Cal raspallar-les després de cada menjar

Esperem haver-te ajudat, és clau que parlis tots aquests aspectes amb el Dr. que porti el teu cas i junts trieu l’opció òptima per a tu.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
¿En que podemos ayudarte?
Te responderemos lo antes posible.