Skip to main content

Els tractaments d’ortodòncia són molt més que simples procediments estètics per a alinear les dents. Més enllà d’un somriure perfectament alineat, aquests tractaments ofereixen una sèrie de beneficis que poden millorar significativament la teva salut bucal i general. Conèixer-los, t’ajudarà a decidir-te o a valorar l’opció des de més angles:

  1. Millora de la salut bucal:

Unes dents ben alineades són més fàcils de netejar, la qual cosa redueix el risc de malalties periodontals, càries i altres problemes dentals. A més, una mossegada adequada pot ajudar a prevenir el desgast anormal de les dents i problemes en l’articulació temporomandibular (ATM).

  1. Correcció de problemes de mossegada:

Els tractaments d’ortodòncia no sols s’ocupen de l’estètica, sinó que també aborden problemes de mossegada com la sobremordida, la mossegada croada, la mossegada oberta i la mossegada profunda. Corregir aquests problemes no sols millora la funció de la mandíbula, sinó que també pot prevenir maldecaps, problemes de parla i dificultats per a mastegar.

  1. Augment de la confiança:

Un somriure recte i ben alineada pot tenir un impacte positiu en la confiança i l’autoestima. Els tractaments d’ortodòncia no sols transformen la teva aparença física, sinó que també et fan sentir més seguretat i espontaneïtat en mostrar el teu somriure al món.

  1. Tractaments personalitzats:

Els avanços en ortodòncia han donat lloc a una àmplia gamma d’opcions de tractament, des dels tradicionals brackets metàl·lics fins als més discrets alineadors transparents. En la Clínica Miravéco el nostre equip de ortodoncista et recomanarà el tractament més adequat segons les teves necessitats i preferències personals.

  1. Beneficis a llarg termini:

Encara que els tractaments d’ortodòncia poden requerir temps i dedicació, els resultats són duradors. Una vegada finalitzat el tractament, és important seguir les recomanacions de la teva ortodoncista per a garantir que les dents romanguin en la seva posició òptima al llarg del temps. Una dada important és que hauràs de posar de la teva part, el correcte manteniment del teu somriure requereix del teu compromís.

  1. Millora de la salut general:

La salut bucal està estretament relacionada amb la salut general. En corregir problemes d’alineació dental, els tractaments d’ortodòncia poden ajudar a millorar la digestió, la respiració i la qualitat del somni, entre altres aspectes del teu benestar general.

  1. Inversió en el teu futur:

Els tractaments d’ortodòncia no sols milloren el teu aspecte i la teva salut bucal en el present, sinó que també són una inversió en el teu futur. En prevenir problemes dentals i millorar la funció de la teva boca, aquests tractaments poden ajudar-te a mantenir un somriure sa i bonic al llarg de tota la teva vida.

Així que, en Clínica Miravéco pensem que els tractaments d’ortodòncia van més enllà de l’estètica dental i ens permeten desenvolupar una visió conservadora de l’odontologia. Comptem amb un equip ortodoncista que t’acompanyarà a explorar les opcions disponibles per a tu.

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
¿En que podemos ayudarte?
Te responderemos lo antes posible.