Skip to main content

Avui dia són cada vegada més nombrosos els casos de pacients que desitgen corregir la col·locació de les dents d’una forma discreta i sense cridar l’atenció.

L’ortodòncia s’encarrega de corregir les malposicions de les dents i en Clínica Miravéco comptem amb experts ortodoncistes que t’acompanyen en aquesta decisió posant en valor la funcionalitat i la salut a més de l’estètica.

Un tractament molt estès actualment

Un dels tractaments prescrits són els alineadors invisibles; un tipus d’aparell caracteritzat (sobretot) per ser pràcticament invisible. La seva discreció i comoditat permet que ningú sàpiga que ho estàs portant. Com ja hem dit, solen ser més còmodes que els aparells tradicionals, ja que estan fets a mida i reposicionen les dents de manera suau i eficaç.

Cal tenir en compte que menjar amb aquesta mena d’ortodòncia sol ser una mica més incòmode que fer-ho amb l’aparell tradicional, l’òptim és retirar-la abans de començar. És aconsellable no menjar ni mastegar amb els alineadors posats ja que aquests s’espatllen i poden arribar a deformar-se o trencar-se a causa de la temperatura dels aliments o la seva duresa.

Aprofita i corregeix l’hàbit de menjar entre hores.

Perquè aquest tipus d’ortodòncia sigui eficaç, ha de portar-se almenys 22 hores al dia. Retirar així els alineadors de forma molt freqüent per a menjar o picar entre hores, retarda la durada del tractament pel que eliminar el costum picar entre hores és beneficiós per a accelerar aquest tractament.

Evita les begudes calentes

Amb els alineadors es pot beure aigua i altres begudes sempre que se siguin fredes o es trobin a temperatura ambient, sense problema. En canvi, no es pot ingerir cap mena de beguda calenta amb els alineadors posats ja que aquestes podrien deformar les fèrules amb la calor. Així mateix, com succeeix amb el menjar; els alineadors poden tenyir-se a causa de les coloracions de begudes com el cafè, el te, el vi negre… És per aquest motiu pel qual per a consumir aquest tipus de begudes es recomana llevar-los.

Varietat i higiene

L’alimentació adequada amb els alineadors no se cenyeix a una dieta concreta. Amb aquesta mena de tractament el pacient pot ingerir el que desitgi ja que pot (i deu) llevar-se els alineadors per a això. Això sí, és fonamental raspallar-se molt bé les dents abans de col·locar-se de nou els alineadors.
Neteja Copia el text

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
¿En que podemos ayudarte?
Te responderemos lo antes posible.